Verzend & Retour

Levering

Bezorging in Nederland en België wordt verzorgd door Post NL of DHL.

Na ontvangst van de betaling wordt je product dezelfde of de volgende werkdag nog verzonden.

Afhankelijk van de grote van je bestelling, wordt je bestelling verpakt in een kartonnen doos (met vulmiddel) of een verzend zak (met vulmiddel). Ondanks dat onze bekers tegen een stootje kunnen verzorgen wij een veilige en tijdige verzending van je bestelde artikelen.

Mocht je product uiteindelijk toch beschadigd blijken te zijn tijdens de verzending? Laat het ons weten en wij zorgen er voor dat je krijgt wat je besteld hebt.

Kosten

Alle bestellingen boven de 35,00 euro worden binnen Nederland geheel gratis thuis bezorgd. Bij een bestelling onder de 35 euro bedragen de verzendkosten 4 euro.

Alle bestellingen boven de 45,00 euro worden binnen België geheel gratis thuis bezorgd. Bij een bestelling onder de 45 euro bedragen de verzendkosten 7 euro.

 

Retour

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of beoordelen, tenzij anders vermeld.

Het recht van retourneren verstrijkt 14 dagen na de dag dat je het artikel ontvangen hebt.

Graag wijzen wij erop dat wij geen artikelen terug mogen nemen indien het artikel niet compleet en onbeschadigd is, niet in de originele staat en fabrieksverpakking is. Ook dienen wij ons aan hygiënevoorschriften te houden met betrekking tot het retourneren van onze producten.

Na verwerking van de retoursprocedure staat het bedrag van de bestelde artikelen binnen enkele dagen (maximaal 14 werkdagen), op je rekening. Als je gebruik maak van het recht van retourneren is dit exclusief de verzendkosten. Wanneer een artikel geruild moet worden door een fout van ons, dan zijn de kosten voor retour voor onze rekening.

Neem contact met ons op via de mail (reden retourneren) om gebruik te maken van je recht om artikelen retour te sturen